ANASAYFA
KURUMSAL
HABERLER
DUYURULAR
ETİK KURULU
BİLGİ EDİNME
BAŞVURU FORMLARI
GALERİ
İLETİŞİM
Haberler
EDESOB BAŞKANI EMİN İNAĞ “ET VE ET ÜRÜNLERİ TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI.”
EDESOB BAŞKANI EMİN İNAĞ “ET VE ET ÜRÜNLERİ TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI.”Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ Et ve et ürünleri tebliğinde değişiklik yapıldığını belirtti.

     Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ Et ve et ürünleri tebliğinde değişiklik yapıldığını belirtti.

     EDESOB Başkanı Emin İnağ “Et ve et ürünleri tebliğinde değişiklik yapılmasına dair tebliği yayınlandı. İlgili tebliği ile et ürünleri karkas etinden yada sakatattan hazırlanabilecek, ancak dilli salam hariç olmak üzere fermante sucuk, ısıl işlem görmüş sucuk, pastırma, kavurma, jambon, köfte, kanatlı köfte, döner, kanatlı döner ve emülsifiye et ürünleri gibi karkas etinden üretilen et ürünlerine sakatat katılamayacaktır. Sakatattan hazırlanan et ürünlerine ise karkas et katılabilecektir.” Dedi.

      EDESOB Başkanı Emin İnağ Söz konusu değişiklik çerçevesinde esnafların üretimlerine dikkat etmesini gerektiğini belirtti.

İÇERİKLE İLGİLİ FOTOĞRAFLAR